Isabella on 3 ja puoli vuotias iso prinsessa joka tykkää kaikenlaisesta prinsessojen ja tyttöjen jutuista :) ja toki myös autoista. Autot kun sattuvat olemaan aika yleinen puheenaihe meidän perheessä..

Isabella osaa jo puhua todella sujuvasti ja sanoikin ensimmäisiä sanojaan jo alta vuoden ikäisenä. Nyt puhua palpattaa niin ettei äitikään saa sanan sijaa ;) Toisinaan toki kun osaa jo hyvin puhua ni käydäänki erinnäisistä asioista hyvin pitkiä keskusteluita, etenkin jos kauppaan ollaan menossa ;)

tyttö osaa myös toki jo ikäänsä nähen ni syödä itse ja juoda mukista/lasista. Vahinkoja toki vielä sattuu mutta ei haittaa :)

Tuttipullo jäi vuoden iässä pois automaattisesti kun soseet oli pääsääntöisesti ruokana, vellien tms kanssa. Joten ongelmaa ei senkään osalta ollut.

Tutti jäi viime kesänä, eli reilu vuosi sitten kun neuvola täti mainitsi asiasta ja sovimme samaisella kotiinpalu reissulla että josko tutti jätettäisiin fasaanin poikasille ja sinneppä ne jäi- myös pikkuveli Veeti jätti tutin tuolloin :)

Isabella nukkuu jo isojen tyttöjen sängyssä- siittäkös tyttö onkin hyvin ylpeä :) siihenkin sopeutui todella hyvin. Oikein halusi sitä :).. olihan se sentään isojen tyttöjen sänky ;) -Pikkuveikka saakoot kuullema viel nukkua pinniksessä, onhan hän viel vauva... hihhii :))

Ainoa missä ei vielä olla edistytty- on vaipattomuus. Potta ja wc:n pienennin on ihan kamalia asioita ja ei tykkää ollenkaan. No onneks noit vaippoi valmistetaan tämänkin ikäisille lapsille ettei tuu vaippa pulaa :) hiljaa sit hyvää tulee..

Omaa tahtoa tytölt löytyy valtavan paljon! tahtoo päättää kaikesta itte ja nyt se pätee jo pukemistakin, varmaanhan toi kuuluu ikäänkin? :))

Isabella on hyvin reipas ja iloinen tyttö. Auttaa usein (kun on jostain muusta kyse kuin siivoamisesta, etenkään oman huoneen ;) )

Isosiskona hän on todella huolehtiva- vaikka osittain nyt välillä ei huomaa Isabellan ja Veetin kohdalla hirveää ikäeroa. Sen huomaa että Isabella on paljon viisaampi ja nokkelampi, mutta molemmilla kun sujuu puhe suht ongelmitta ja nyt veetikin jo opettelee pukemista. Veeti on isabellaa vain päätä lyhyempi- tms niin kuten monien suusta kuultuna - heit vois luulla kaksosiks :))